| Sala główna | |
|
+8Spyker Alukardri Carmen Ines Patrick Beatrice de Verre Seth Havoc Samuel Nath 12 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Alukardri Szpieg
Liczba postów : 7 Points : 19 Registration date : 09/09/2009
| Temat: Re: Sala główna Pon Wrz 14, 2009 7:59 pm | |
| - Mało mi to mówi. Stwierdziła i usmiechnęła się sztucznie wpatrzona w Carmen. Jedną noge założyła na druga i podrygiwała nią rytmicznie. - Wybacz ale lubie wiedziec z kim rozmawiam. Gang...? | |
|
| |
Carmen Szpieg
Liczba postów : 26 Points : 55 Registration date : 08/09/2009
| Temat: Re: Sala główna Pon Wrz 14, 2009 8:03 pm | |
| Dziewczyna widocznie również lubiło co-nieco wiedzieć o swoich rozmówcach -Również jestem z Klepsydr. Mogłam zaryzykować taką informację. Zresztą, przecież zawsze mogę kłamać, ona nie będzie o tym wiedzieć. | |
|
| |
Carmen Szpieg
Liczba postów : 26 Points : 55 Registration date : 08/09/2009
| Temat: Re: Sala główna Pon Wrz 14, 2009 9:19 pm | |
| Nie doczekując się żadnej reakcji ze strony dziewczyny, wstałam i wyszłam. | |
|
| |
Samuel Nath Władca Klepsydry
Liczba postów : 388 Points : 747 Registration date : 13/12/2008
| Temat: Re: Sala główna Pon Wrz 14, 2009 10:43 pm | |
| *Samuel wszedł leniwie siadając na pierwszej lepszej kanapie. Oj, jak bardzo nic mu sie nie chciało. Skinał na barmana i ziewnął w dłoń.* Whisky. *Mruknął do faceta gdy ten podszedł do jego stolika. Teraz pozostało mu tylko czekanie na alkohol, szkoda tylko, ze nikogo w klubie nie było.* | |
|
| |
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 9:30 pm | |
| *Cóż... czas leciał a Samuewl wciąż siedział w klubie sącząc whisky. Z każda godziną było coraz nudniej aż w końcu okazało sie sie juz grubo po północy. No tak.* | |
|
| |
Ines Kostucha
Liczba postów : 399 Points : 756 Registration date : 09/09/2009
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 9:35 pm | |
| Ines weszła do klubu z wzrokiem wbitym w komórkę. W drugiej ręce miała karteczkę, na którą co chwila spoglądała. Po chwili schowała oba przedmioty i podniosła głowę. Rozejrzała się po miejscu, zatrzymując wzrok na chwilę na Samuelu. Usiadła przy barze i spojrzała na alkohole na półce. - Hej - powiedziała, zerkając na niego, po czym powróciła do wybierania w myślach napoju. | |
|
| |
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 9:38 pm | |
| Witam... *Powiedział patrząc na nia uważnie. Siedząc na kanapie trzymał dłonie za głową a na stole stały 3 puste szklanki i jedna pełna whisky. A co innego miał do roboty?* Nie masz co robić po nocy czy może sie zgubiłaś? *Zaśmiał się dyskretnie wciąż ja obsewując.* | |
|
| |
Ines Kostucha
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 9:44 pm | |
| - Bardzo zabawne... - zmarszczyła lekko nos, patrząc na niego spode łba. Zamówiła lampkę czerwonego wina i przeniosła się ze stołka, na stoliczek. Tak było wygodniej. Upiła mały łyk napoju i spojrzała na Samuela - teraz już oddalonego kawałek. Zaczęła kołysać jedną nogą, spoglądając przez okno. | |
|
| |
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 9:47 pm | |
| Ja pytam tylko z troski i z uprzejmości moja droga. *Usiadł pochylając się do przodu. Sięgnął po szklankę i wypił całą zawartość. Potem uśmiechnał sie ciepło i zmarszczył brwi.* | |
|
| |
Ines Kostucha
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 9:55 pm | |
| - Zaraz się wzruszę - mruknęła, uśmiechając się pod nosem. Postanowiła się podroczyć z nim, ot co. Upiła jeszcze łyk i odstawiła kieliszek na blat. Zamyśliła się nad wczorajszym spotkaniem ... i pająkiem we włosach, którego wspomnienie wywołało u niej gęsią skórkę. | |
|
| |
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 9:59 pm | |
| A co robisz tu tak... hmm... sama? *Zapytał po chwili przekrzywiając ciekawsko głowę. Samuel właściwie nie spuszczał z niej wzroku. Takie już miał przyzwyczajenie, niektórych mogło to peszyć ale chyba nie Ines?* | |
|
| |
Spyker Zabójca
Liczba postów : 45 Points : 78 Registration date : 13/09/2009
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 10:03 pm | |
| Wszedł do klubu. Patrzył na każdą rzecz tutaj. Zauważył ciekawą osobę którą ostatnio widział. Tak, to na pewno Ines darła się tak w lesie. Spojrzał teraz na lampy które oświetlały całe to miejsce. - Psh, po jasną choler* tyle tutaj tych świateł. Mruknął pod nosem po czym usiadł gdzieś przy ladzie. | |
|
| |
Ines Kostucha
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 10:07 pm | |
| - A spodziewałeś się mnie zastać z tłumem znajomych ? Zdążyłam poznać tu niewiele osób ... - wzruszyła lekko ramionami. Jego wzrok jej nie przeszkadzał ... ona błądziła sobie spojrzeniem po meblach, ludziach ... czasem tylko patrząc na niego. | |
|
| |
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 10:10 pm | |
| *Zerknał na Spykera drapiąc sie leniwie po szyi. Chwile później znów spojrzał na Ines i przywołał na wargi lekki usmiech.* Nie wiem czego sie spodziewałem ale o tak póxnej porze nie warto wychodzic samemu, to tyle. *Odparł i ponownie uciekł wzrokiem na blondyna.* | |
|
| |
Ines Kostucha
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 10:15 pm | |
| - Wiem, przekonałam się o tym na własnej skórze - mruknęła i wbiła spojrzenie w podłogę. Niby nic się takiego wtedy nie stało, ale jednak mogła trafić na kogoś innego. Z resztą przeraziła się nie na żarty i to nie pająka. Uśmiechnęła się trochę na siłę, podnosząc głowę i zatrzymała wzrok na blondynie. | |
|
| |
Spyker Zabójca
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 10:21 pm | |
| Wszyscy się na niego gapili przez jakiś czas. Ciekawe czy na każdego innego kto wejdzie tak się patrzą. No trudno. Olał to i zamówił sobie trochę wody. Położył łokcie na ladzie, dłońmi podtrzymywał głowę. Co jakiś czas zerkał kątem oka na Ines. | |
|
| |
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 10:28 pm | |
| In wytłumacz mi coś. *Uniósł jedna brew znów wbijając w nią spojrzenie szarych oczu.* Zawsze tak przykuwałaś do siebie facetów. Jak magnes! *Przy tych słowach złączył dłonie jakby podkreślając znaczenie swoich myśli.* | |
|
| |
Ines Kostucha
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 10:36 pm | |
| - Co ? Nieprawda - zrobiła zdziwioną minę... ona przykuwała facetów ? Jak na razie została tylko obdarowana numerem telefonu xD Zaśmiała się jeszcze pod nosem ze słów Samuela... które były dla niej absurdalne. - Hej - mruknęła do chłopaka, którego imienia chyba nie znała. | |
|
| |
Spyker Zabójca
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 10:47 pm | |
| Teraz w pełni odwrócił głowę w jej stronę. - Hej? Właściwie zapytał się niż powiedział. Zdziwiło go to powitanie, z resztą w ogóle się nie spodziewał, że coś do niego powie. Dostał zamówienie. Chwycił więc za szklankę i jednym łykiem wypił większość. Nie miał zamiaru męczyć się z jedną, głupią wodą. Więc za drugim łykiem wypił całą. Odstawił ją gdzieś na bok po czym odwrócił się w stronę innych. Innych... Czyli Ines i Samuela. | |
|
| |
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 10:48 pm | |
| Niiee... skąd. *Powiedział z ironią w głosie i wydymając przy tym obkolczykowaną warge. Po chwili wstał i nachylił sie nad Ines.* Oj, bo niedługo będzie z Toba problem. *Mruknał i zaraz zaśmiał się prostując plecy. Zerknał kątem oka na Spykera.* Na mnie czas. Do zobaczenia. *Powiedział i wyszedł.* | |
|
| |
Ines Kostucha
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 10:52 pm | |
| Odprowadziła Samuela wzrokiem, uśmiechając się pod nosem. Po chwili powróciła spojrzeniem do chłopaka, przy okazji dopijając wino. - No więc panie anonimie ... i na mnie chyba już czas - mruknęła, obracając kieliszek w dłoni. | |
|
| |
Spyker Zabójca
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 10:57 pm | |
| Uśmiechnął się kątem ust. Przysunął się z siedzeniem do Ines. - A więc... Jestem Spyker. | |
|
| |
Ines Kostucha
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 11:03 pm | |
| Oderwała wzrok od pustego kieliszka, który spoczął na blondynie ( xP ). Uśmiechnęła się lekko, przyglądając mu się. - Ines. - przedstawiła się krótko. | |
|
| |
Spyker Zabójca
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 11:09 pm | |
| Podrapał się po głowie po czym wstał. - To ja pójdę się przejść. Uśmiechnął się lekko i włożył dłonie do kieszeni. - Mało tu powietrza. Stwierdził po czym wyszedł z klubu wcześniej jednakże skinął głową na pożegnanie.
Ostatnio zmieniony przez Spyker dnia Sro Wrz 16, 2009 1:28 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Ines Kostucha
| Temat: Re: Sala główna Wto Wrz 15, 2009 11:11 pm | |
| - Wyszła z klubu i udała się w stronę swojego domku. [zt] | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Sala główna | |
| |
|